Nyheder

Nyheder og Resultater


10-08-22 : Vores smukke hingsteføl Dalimas Shandro er solgt til en sød familie og flytter hjemmefra til November. Vi ønsker hans nye familie held og lykke i fremtiden med det her søde og dejlige føl.


18-05-22 : Dalimas Shantello Welsh Sec. B hingsteføl

Sire : Cwrtycadno Rhion Sec. B ( Cwrtycadno Cymro/Cwrtycadno Rhosyn-Y-Mynydd)

Dam : Dalimas Shantel Sec. B ( Birtley First Addition/ Fairys Shanti)


07-05-22 : Dalimas Shansa Welsh Sec. B hoppeføl

Sire : Cwrtycadno Rhion Sec. B ( Cwrtycadno Cymro/Cwrtycadno Rhosyn-Y-Mynydd)

Dam : Fairys Shania Sec. B (Bjerregårds Goldrush/Bjerregårds Sasja)


29-04-22 : Dalimas Shandro Welsh Sec. B hingsteføl

Sire : Cwrtycadno Rhion Sec. B ( Cwrtycadno Cymro/Cwrtycadno Rhosyn-Y-Mynydd)

Dam : Dalimas Shamina Sec. B ( Birtley First Addition/Bjerregards Sasja)

Dalimas Shandro er Til Salg


16-04-22: Dagen i dag har vi brugt i fantastiske omgivelser på Stutteri Chopin til hingsteshow og plagskue med Welsh pony og cob avlen Danmark.

Vi havde "kun" Shanto med i dag, og Shanto gjorde os endnu en gang stolte 

Dalimas Shanto klassevinder i vallakklassen 1 af 3 og vallak champion.

Så modtog vi i dag den flotte pokal som Sasja har vundet. 

Mange tusind tak for de vildt lækre ærespræmier vi modtog fra Dansk Ridebaneservice samt Louise Helskov/Helskov Welsh cobs  

Valhalla Pokalen
Valhalla Pokalen

26-03-22: Generalforsamling med Welsh pony og cob avlen Danmark. 

Vores fantastiske smukke hvide vallak Dalimas Shanto modtog en flot sølvmedalje. 

Vores dejlige og meget savnet hoppe Bjerregårds Sasja modtog Valhallapokalen en flot 1 plads med 243 point . ( Pokalen har vi tilgode, men får den til show i April).

Vores dejlige og meget savnet hingst Bjerregårds Goldrush har opnået en flot 3 plads på listen til Egetofte Pokalen med 165 point. 

Sidst men bestemt ikke mindst så fik vi i dag overrakt den flotte titel ÅRETS AVLER . Det er en stor ære at medlemmer af Welsh pony og cob avlen Danmark har stemt på os og vi er meget stolte over at modtage den flotte titel, Tusind mange tak alle sammen. 

I år er det 16 år siden vi tog turen fra Sjælland til Jylland for at besøge Stutteri Bjerregård. Da vi tog hjem efter mange timer i godt selskab havde vi købt En smuk 3 års hoppe, Bjerregårds Sasja og en smuk 1 års hingsteplag, Bjerregårds Goldrush. Det blev starten på vores mange gode stunder med vores dejlige Welsh ponyer.  


Lørdag 05-03-22: På en lang, kold men rigtig god dag fik vi skudt showsæsonen i gang ved M&M wintershow i Ringsted på Team Cape. Det kan vi vist kalde en god start på showåret.

Dalimas Shanto blev klasse vinder 1 af 3, gik videre til Senior Championatet og der blev han Reserve Senior Champion. 

Dalimas Shantano stod 2 af 5 (1 års hingste) gik videre til Junior Championatet, men blev ikke placeret. Mange tusind tak til Treasure Fell & Dales ponies for den flotte ærespræmie Shanto modtog. Fik ikke taget så mange biller så et det er blevet til et par genbrugs billeder.


27 Februar 2022 : i dag har vi brugt det gode vejr til at tage nye billeder af Shantano. Se flere billeder på hans egen side ved at klikke på fanen Dalimas Shantano.
26 November mistede vi vores elskede hingst Goldrush. R.I.P smukke skønne Goldrush du har efterladt dig et kæmpe tomrum i vores hjerter.


September : 18.09.2021 Sidste show for i år.

Fantastisk dag i Viborg, med alle de mange dejlige welsh mennesker . Man kan ikke vinde hver gang . Men Shanto tager hjem med æren i behold .

Melvin og Brian havde deres første tur i ringen sammen og der er plads til forbedringer og noget træning.  Det er noget helt andet at løbe med Sec. C i forhold til at Brian har løbet med Sec. B i 15 år. Vi lære så længe vi lever, så de må i skrap træning 

Dalimas Shantano følklasse 3 af 4

Dalimas Shamina hoppeklasse 4 af 4

Dalimas Shanto vallakklasse 1 af 3 , vallak champion og Res. Supreme Champion Sec. B.

Chopins Melvin Sec. C og D unghingste 2 af 2 og Res. Supreme Champion Sec. C.

Tusind tak for ærespræmie fra Laubo hesteterapi  


September 2021 : 11.09.21 Pony- og småhesteskue på Egeskov Marked.

Dalimas Shanto Blev 2 af 3 i sin klasse og Res. BIR. Sikke en flot beskrivelse han fik.

Type : 9 - Særdeles god type med Excellent ponypræg

Kropsform : 9 - Ps bredde, god dybde, muskuløse kropspartier, velrejst hals, særdeles god overlinje.

Fundament : 9 - Særdeles føre lemmer

Bevægelse : 8 - God og aktiv i skridt og trav

Helhed : 9

Hold op Shanto fik noget af en oplevelse, da han ikke før har prøvet at være på sådan et markede . Han syntes det var lidt meget, men han klare det så flot. Der kom mange mennesker over og ville lige fortælle de syntes han var SÅ SMUK. 

Mange tusind tak for en hyggelig dag, første men bestemt ikke sidste gang vi skal med til Egeskov Marked. Mange tak til Welsh pony og cob avlen Danmark for den flotte ærespræmie.


September 2021 : 04.09. September show Sjælland på Svinø Hestepension. 

Hold fast en dag vi har haft. Dalimas Shanto blev RESERVE BEST IN SHOW 

.Dalimas Shantano følklasse 2 af 4 - res. Føl champion og ungdyrs champion Sec. B.

Dalimas Shamina klassevinder 1 af 3 - hoppe champion Sec. B og res. Supreme champion Sec. B.

Dalimas Shanto vallakklasse - klassevinder 1 af 2 - supreme champion Sec. B og RESERVE BEST IN SHOW .

Mange tusind tak for en fantastisk dag på Svinø hestepension, Hold op et lækkert sted og så flot tilrettelagt et show . Det har i gjort godt piger .

Tom, Heidi og Niels af hjertet Tak for jeres hjælpende hånd . Mange tusind tak for de mange flotte ærespræmier vi har modtaget i dag fra : 

Stutteri Harvest, Dyrens Telepatør, Min købmand Bodil og Lars Andersen, Vica Welsh Cobs, Anja Mogensen photography, Køge korn Vordingborg, Titan Volvo, Welsh pony og cob avlen i Danmark, Stutteri Fjordglimt


August : 28.08.21 Følskue på Allerupgård med Dalimas Shantano i dag. 

Han har haft bedre dage, men Brian og Shantano fik da lidt ros for en rundte i galop (kort galop) . Han har haft bedre dage og med mere ro på. 

Men vi havde en god tur/dag og han fik en okay fin beskrivelse 8-8-7-7-8. 1 af 1 Sec. B hingsteføl og nr 4 i finalen med hingsteføl.


August 2021 : KÅRING 2021 VINDER AF DM/STUTTERIKLASSE TEAM DALIMA

WHAT A WEEKEND 

Kåringsweekend med Welsh Pony og Cob avlen i Danmark 7-8 August 2021.

Når drømme går i opfyldelse .

Vi VANDT DM/Stutteriklassen med vores 3 fantastiske Sec.B ponyer Fairys Shania, Dalimas Shanto og Dalimas Shamina Jeg kan slet ikke få mine arme ned og vil aldrig glemme det sek. 2 pladsen blev råbt op og vi stod som vindere . Vores 3 Sasja børn svigter os aldrig.

Showklasser 08.08.21:

Dalimas Shanto : Vallakklasse Klassevinder 1 af 4 og vallak Champion 

Dalimas Shamina : 2 af 3 og res. hoppe Champion Sec. B

Fairys Shania : 3 af 3

Dalimas Shantano : hingsteføl 2 af 5 og res. hingste Champion Sec. B

Chopins Melvin : 1 - 2 og 3 års sec. C hingste Klassevinder 1 af 3 og res. ungdyr Champion Sec. C samt hingste Champion Sec. C.

Vi kan vist roligt sige at vores weekend var helt igennem fantastisk og vi vil aldrig glemme den her weekend . Vi er også meget stolte over vores skønne 1 års Sec. C hingst Chopins Melvin som havde sin debut i showringen, og som vi vist godt kan sige han har bestået til UG . Glæder mig til fremtiden med den skønne pony . Mange 1000 tak for hjælpen til Tom, Amanda, Mie og Morten vi er så taknemlige og sætter stor pris på jeres hjælp på dagen, uden jer var det her ikke muligt . Der skal også lyde et GIGA TAK for de mange pokaler og ærespræmier vi og vores ponyer modtog fra Stutteri Thers, Odsherreds-dyrehospital, Mathilde Strandgaard og Katrinebjergs Rihanna, Stutteri Valhalla, Stutteri Aberlour, stutteri Greenhill og Welsh pony og cob avlen Danmark. Virkelige flotte ærespræmer og pokaler vi har modtaget . Tusind tak for alle de mange flotte ord og de mange lykønskninger vi fik med på vejen, de varmer vores hjerter


Juli 2021 : 25 Juli. Så kom dagen hvor Dancer blev hentet af hendes nye familie. Det har været en meget svær beslutning at skulle sælge hende, men hun får et fantastisk liv som børnepony med en masse opmærksomhed og kærlighed hos en fantastisk familie som skal bruge hende som ridepony til børnene. At se Dancer sammen med de søde børn gør det hele lidt nemmere. Vi glæder os til at følge med på sidelinjen. Vi ønsker Dancer og hendes nye familie held og lykke i fremtiden.


JULI 2021: Så kunne vi endelig komme i byen igen. 

Sommershow på Fyn den 10 Juli havde vi 3 ponyer med i byen. Alle 3 ponyer af egen avl. Hold fast det var dejligt at komme i byen igen, det har godt nok været savnet.

Dalimas Shanto vallakklasse Klassevinder 1 af 6 og vallak Champion

Dalimas Shamina Junior hopper 2 af 2

Dalimas Shantano følklasse 3 af 9 og res. Junior Champion Sec. B


JUNI 2021: Ja, Corona hænger stadig fast i hele verdenen og det gør at mange ting stadig aflyses. Det Fynske dyrskue havde derfor valgt at afholde DYRSKUETS SØDESTE FØL OG KALV 2021 på deres Facebookside og der valgte vi at deltage med vores Shantano.

Tænk vi var så heldige at rigtig mange mennesker stemte på Shantano så han vandt og blev DYRSKUETS SØDESTE FØL. Tak for alle de mange stemmer.


Maj 2021: 28 Maj tog vi turen til Sjælland efter den smukke hingst Cwrtycadno Rhion Sec. B (faren til vores dejlige føl) Vi har fået lov til at Lease Rhion i 21/22. Vi glæder os til flere føl efter den her dejlige hingst.

Tusind tak til Fam. Seedorff fordi vi må låne jeres dejlige hingst, glæder os til vores samarbejde.


APRIL 2021: 29 April, så skete det endelig. Shamina har folet et stort flot rødt hingsteføl, hold op vi er glade for det resultat. Tænker vi skal bruge den hingst igen. 

Sig Hej til Dalimas Shantano.


April 2021: 25 April stadig ikke sket noget, hun ser nu godt ud hende Shamina.


APRIL 2021: 16 April, så kom dagen for Shamina's termin, men der går vist lidt tid endnu før vi får føl. Vi venter alle i spændning.


FEBRUAR 2021: Shamina vokser og vokser, vi glæder os så meget til at møde den lille ny.


DECEMBER 2020: Så går et mærkeligt år på hæld og så håber vi på bedre tider i 2021. Vi brugte julen på at få rytter på Shanto. Det tog han som alle de andre Sasja børn har gjort. Helt stille og roligt og sagde intet til udstyr el rytter. Vi syntes nu selv at det er et flot par Linea og Shanto.

Glædelig jul og godt nytår til alle. Håber vi kan ses igen i det nye år.


NOVEMBER 2020: Øv øv, Shania kastede sit føl, så vi får desværre kun et føl i 2021. Vi prøver igen næste år med Shania, så vi håber på føl efter hende i 2022.


OKTOBER 2020: Så kom dagen hvor vores to nye drenge skulle flytte ind. 

Så vi kan nu byde velkommen til Chopins Louis og Chopins Melvin begge Welsh pony af cob type Sec. C. 

En ny spændende fremtid i vente . Louis skal være min ridepony med tiden, Melvin får lov til at forblive hingst og så håber vi at vores forventninger bliver indfriet . Mange tusind tak til Stutteri Chopin for disse to skønne drenge vi glæder os til fremtiden med dem og lover at passe godt på dem .


SEPTEMBER 2020: Dejlig dag i welsh ponyernes tegn September show 2020 på Fyn

Dalimas Shamina nr. 2 af 3 , Res. hoppechampion og Res. Supreme Champion Sec.B. 

Dalimas Shanto Klassevinder 1 af 6 og Vallak Champion.


August 2020: Kåring med Welshforeningen. På trods af Corona stadig gør livet svært for alle, så lykkes det at afholde en kåring i 2020. 

Dalimas Shamina welsh sec. B Far: Birtley first addition Mor: Bjerregårds Sasja Morfar: Schiwago Kåret i 1 klasse på fløj 9-9-8-9-9-8-8 samt Kåringens Bedste Reserve Hoppe 

Dalimas Shanto welsh sec. B Far: Bjerregårds Goldrush Mor: Bjerregårds Sasja Morfar: Schiwago Kåret i 1 klasse på fløj 9-9-9-8-8-7-9

Kan slet ikke får vores arme ned. Sasja har gjort det så godt for os og hun er meget savnet . Så de 3 Sasja børn er nu alle kåret i 1 klasse på fløj, det er vi ganske godt tilfredse med.


JUNI 2020: Så kom dagen hvor begge hopper skulle hentes hjem fra hingst. Vi glæder os til at se hvad 2021 bringer.


MAJ 2020: Pga. Corona kunne man ikke holde generalforsamling som man plejer. Så i dag 2 Maj kom vores formand forbi med en "lille" overraskelse til os.

Fairys Shania har modtaget bronze.

Dalimas Shamina har modtaget sølv (Shamina modtog bronze i 2018).

Det varmer i en svær tid efter tabet af Sasja. Vores to dejlige Sasjabørn gør os så stolte.


APRIL 2020: 25 April tog vi turen over broen til Sjælland med Shania og Shamina de skulle til hingst hos Stutteri Lindebakken V/Fam. Seedorff. Håber der kommer to dejlige føl i 2021.

Den 28 April 2020 var en sorgensdag i vores familie. Vi måtte desværre sige farvel til vores dejlige stamhoppe Bjerregårds Sasja. Der bliver meget tom uden hende, men vi vil nyde hendes 3 dejlige afkom Shania, Shanto og Shamina som hun har beriget vores liv med.

Tak for alt Sasja, vi vil aldrig glemme dig, R.I.P smukke pige.


OKTOBER 2019: Oktobershow 

Dalimas Miss Sweet Surprise - daglig tale Hovsa . Debut i engelske rideklasser til Oktobershow 5-10-2019. Klassevinder 1 af 11 i First ridden samt Res. mini ridden champion.

 Vi er ved at revne af stolthed over "vores" lille Hovsa. I gør et kæmpe arbejde med hende og vi er meget taknemlige over vi må være med på sidelinjen, tak for det alle mand.

Stort tillykke til "Hovsa's" ejere skal der lyde fra os.

Vi havde selv Shamina og Shania med til Oktobershow, i klassen 4 års og ældre hopper Sec. B

Dalimas Shamina Nr. 1 af 4. Nr. 5 i Senior Championat Welsh 

Fairys Shania Nr. 3 af 4.


SEPTEMBER 2019: Vi har i dag været til Jysk efterårs show i Viborg med Shamina og Shania.

Shamina blev 2 af 3 - Res. hoppe champion - Res. Supreme champion Sec. B og så gjorde vi det igen BEDSTE KLARGJORTE . 

Shania blev 3 af 3.


AUGUST 2019: Kåring med Welshforeningen. Wow what a weekend 

Fairys Shania 2009 welsh sec.B.  Far : Bjerregards Goldrush - Bjerregards Witek / Bjerregards Barbet. Mor : Bjerregards Sasja - Schiwago / Bjerregards Mannon.

Svært at få vores arme ned igen, for hold op en fantastisk weekend vi har haft. 

Lørdag 3/8-19 : Shania blev kåret i 1 KLASSE på fløj med en fantastisk beskrivelse. Ja, og så løb også hun med den flotte titel : Bedst Klargjort 

Type : 9 - Kropsform : 9 - Fundament : 8 - Skridt : 9 - Trav : 8 - Galop : 9 - Helhed : 9 Gennemsnit : 8,7. 

Søndag 4/8-19 : Showklasse : klassevinder (1 af 6) så fik hun de flotte titler HOPPE CHAMPION og SUPREME CHAMPION SEC. B.

Dommere og meddommer:Mrs. Elizabeth Russel (Gartconnel Stud) Mr. Dai Williams (Dyffryntywi Stud) Mrs. Mie Christiansen (Stutteri Chopin) Mrs. Ninett Gulddal (Stutteri Adlais)


JULI 2019: Sverige Bjärsjölagårds Slott

Greigiau Spring Midnight Dancer 2016, klassevinder (nr. 1 af 3) med Guld.

Dalimas Shamina 2014  blev nr. 2 af 3 og fik Guld.  

Flotte beskrivelser på begge hopper og en fantastisk dag med både de Danske og Svenske udstillere.


OKTOBER 2018: Oktobershow med Shamina, hun blev 2 af 5 i ældre goldhopper Sec. A-B og WPBR.


JUNI 2018: Juni Show på Fyn

Shamina blev 3 af 3 i en blandet klasse med Sec. A og Sec. B unghopper. Hun blev Supreme Champion Sec. B.


MARTS 2018: Hjemme efter en god generalforsamling med welshforeningen.

Vi kan nu kalde os glade og stolte avler/ejer af en Bronze medal hoppe. 

Dalimas Shamina modtog den flotte titel i dag.

Dalimas Shamina født 2014 Far: Birtley First Addition Mor: Bjerregaards Sasja Morfar : Schwiago


OKTOBER 2017: I Lørdags var vi til det sidste show for i år og det var til Oktobershow for Welsh og Shetlandsponyer. Vi havde Dancer og Shamina med i showklasser og Mayson med i Novice ridden.

Greigiau Spring Midnight Dancer : 3 af 3 (faldt ikke i dommerens smag).

Dalimas Shamina : 2 af 5.

Bjerregårds Mayson : Klassevinder, 1 af 3. Vi er MEGA stolte af Mayson og Amanda som er et kanon godt makkerpar.


AUGUST 2017: En god og hyggelig Kåringsweekend med Welshforeningen .

Greigiau Spring Midnight Dancer : 2 af 3 og Res. ungdyr Champion sec.B.

Dalimas Shamina : 3 of 3. ( Not this judges cup of tea ).

Fairys Shania : 1 of 2 , Res. hoppe Champion og Res. Supreme Champion sec.B. 

Bjerregårds Mayson : Open Ridden 3 of 6. Maysons første gang i byen, virkelig flot redet Amanda.


JULI 2017: Sverige Bjärsjölagårds Slott.  Vores første tur til show i Sverige gik over alt forventning. 

Vi havde Shamina med, hun vandt sin klasse , fik Guld, blev Junior champion og Champion Sec.B.(BIR). 

Dommere: Anita and Marc Aerts.


JUNI 2017: Fynsk Junishow med Greigiau Spring Midnight Dancer og Dalimas Shamina. 

Dancer : klassevinder (1 af 4) Res. ungdyrs champion/Res. Hoppe champion og Res. supreme champion Sec.B.

Shamina : klassevinder (1 af 3) ungdyrs champion/hoppe champion og supreme champion Sec.B.  Shamina's første gang i byen gik over alt forventning, vi er meget stolte og glæder os til at se hvad fremtiden bringer med vores nye stjerne.

Dommer : Mr. Brian Thompson, Penech Stud.